tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Oss

Välkommen till Prylstaden - din prylbutik på nätet, alltid fylld till bredden med saker man antingen verkligen behöver eller helt enkelt tycker är roliga att äga.

Vi som driver prylstaden.se har själva ett genuint intresse för prylar av alla de slag. Vi började med att erbjuda det mest välsorterade sortimentet av spionutrustning på den svenska marknaden, det var vårt initiella intresseområde. Med tiden har vi vidgat våra vyer såväl som vårt sortiment och erbjuder idag oräkneliga produkter i många olika kategorier. Allt du kan tänkas behöve i prylväg finns att köpa hos oss på Prylstaden.

Kvalitet på allt

Ingen vill köpa saker av låg kvalitet, men få är heller inte särskilt intresserade av att betala överpriser för sakerna de behöver. Vi som själva är riktiga prylnördar vet precis hur det fungerar. För att underlätta för våra kunder garanterar vi därför att den sak du köper hos oss inte går att finna i en annan svensk butik till lägre pris och OM du mot all förmodan skulle hitta produkten du vill köpa billigare annorstädes så får du den till samma pris, minus ytterligare 10 % från oss. För att du inte ska behöva bekymra dig över ifall våra prispressade varor ändå håller bra kvalitet så får du ett års garanti - på allt. Vi väljer våra produkter med största noggrannhet och vågar gå i god för att de lever upp till stränga kvalitetskrav.

Hög servicefaktor

Hög kvalitet och pressade priser kommer man ganska långt på, men det är vår service som i allmänhet får folk att vilja återvända till vår butik när det är dags att handla nya prylar. Vi finns tillgängliga för att svara på alla dina frågor och ger gärna goda råd och tips till våra kunder. Vi tycker att realtionen till kunderna ska vårdas ömt.